3 dagen of langer op Schiphol parkeren

De manier waarop je op Schiphol gaat parkeren is voor een belangrijk deel afhankelijk van de duurtijd van je vakantie. Ga je op weekend? Dan zal je wellicht willen kiezen voor één van de mogelijkheden voor kort parkeren. Op het ogenblik dat je iets langer op reis wenst te gaan wordt dat natuurlijk een ander verhaal. In dat geval kan je onder meer op Schiphol parkeren door gebruik te maken van de populaire P3 parking. Wil jij graag meer te weten komen over de mogelijkheden om langer op Schiphol te kunnen parkeren? In dat geval is het zonder meer een aanrader om rekening te houden met de hieronder aangegeven informatie!

Lang parkeren op parking P3 op Schiphol

Wil je voor minimum 3 dagen je auto op Schiphol parkeren? In dat geval kan je er onder meer voor kiezen om daarvoor gebruik te maken van de populaire P3 parking. Deze parking biedt niet zomaar één, maar wel verschillende mogelijkheden aan om je auto te parkeren. Concreet betekent dit dat er een keuze kan worden gemaakt uit:

  1. Overdekt parkeren;
  2. Onoverdekt parkeren;

Het terrein waar de parking zich bevindt is gunstig gelegen en bijgevolg prima bereikbaar vanaf de snelweg. Bovendien is er een gratis snelbus beschikbaar welke ongeveer elke tien minuten vertrekt. Deze bus brengt je in ongeveer 5 minuten naar de vertrekhal op de luchthaven van Schiphol. Aan de ingang van de parking P3 op Schiphol bevindt er zich een praktisch in- en uitlaadpunt voor je bagage. Dit zorgt ervoor dat je niet onhandig met je bagage hoeft te sleuren nadat de auto reeds werd geparkeerd. Op deze manier op Schiphol parkeren zorgt ervoor dat je kan genieten van een uitstekend comfort en dat bovendien ook nog eens tegen een zeer toegankelijk prijskaartje. Absoluut een te overwegen optie dus.

Keuze tussen overdekt en onoverdekt parkeren

Zoals reeds aangegeven kan op Schiphol parkeren door gebruik te maken van de P3 parking op verschillende manieren. In eerste instantie is er de mogelijkheid overdekt parkeren. In dit geval parkeer je, je auto in de aanwezige parkeergarage waardoor deze hoog en droog staat. Veel mensen prefereren deze mogelijkheid, alleen liggen de parkeerkosten in dit geval wel iets hoger. Wil je liever zo voordelig mogelijk op Schiphol parkeren voor een periode van ten minste 3 dagen? In dat geval kun je kiezen voor de optie onoverdekt parkeren.

Alternatieven voor langer op Schiphol parkeren

Het spreekt voor zich dat de P3 parking niet de enige mogelijkheid is om op Schiphol te parkeren voor een periode van ten minste 3 dagen. Enkele alternatieven die er naast deze optie nog bestaan zijn dan ook de volgende:

  1. De P4 Basic Parking;
  2. De P6 Valet Parking;

Wil je graag tegen de best mogelijke prijs op Schiphol parkeren? In dat geval is het voor jou interessant om te kiezen voor de P4 Basic Parking. Deze parkeerplaats is gelegen op ongeveer 10 minuten met de bus van de vertrekhal. Is het voor jou belangrijker dat je op een zorgeloze manier op reis kan vertrekken? In dat geval kan het dan weer de moeite waard zijn om je auto achter te laten op een parking welke zich op loopafstand van de vertrekhal bevindt. Dit is de P6 Valet Parking. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, op Schiphol parkeren voor een periode  van ten minste drie dagen kan op tal van verschillende manieren gebeuren!