Ontdek de kwaliteit van beddenmerk Schramm

Al sinds 1923 werken de experts van Schramm aan het ontwerpen van de beste bedden die uw nachtrust naar een hoger niveau brengen. Het beddenmerk staat bekend om haar ambachtelijke stijl, met veel aandacht voor detail en comfort. Er is één type bed waar Schramm zich vooral in onderscheidt: de boxspring. Daar vertellen we u in dit artikel meer over.

Het twee-delen-slaapsysteem

Schramm heeft zich gespecialiseerd in het twee-delen-slaapsysteem. Dit is een techniek die op basis van geneeskundige, technische en slaaponderzoeken is ontwikkeld. Het twee-delen-systeem zorgt ervoor dat de matras en de boxspring in perfecte harmonie samenwerken. Alle bewegingen die u tijdens het slapen maakt, worden met behulp van de veren gelijkmatig opgevangen. Dit resulteert in optimaal comfort en ondersteuning voor uw wervelkolom. Het resultaat is een uitstekende nachtrust en een vermindering van nek- en rugklachten.

De boxsprings van Schramm zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt bijvoorbeeld kiezen tussen vlakke en verstelbare bedden. Kiest u voor de tweede optie? Dan moet u ook nog bepalen of u voor een handmatig of elektrisch verstelbare variant gaat. Meer dan genoeg keuzes dus. De specialisten van Bröring helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Aanpassen op uw voorkeuren

Zodra u een model heeft gevonden dat bij u past, bent u nog niet klaar. Schramm biedt u namelijk de mogelijkheid om allerlei persoonlijke aanpassingen door te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stoffering, de kleur en de hoogte. Er zijn alleen al 24 verschillende maten beschikbaar. Aangezien het niet altijd eenvoudig is om te bepalen wat de juiste keuze is voor u, is het altijd verstandig hiervoor een expert in te schakelen. Breng dus vooral een bezoek aan een beddenwinkel en laat u adviseren. Dit geeft u meteen de mogelijkheid om het bed eens goed uit te testen.

Tips voor het kiezen van het juiste bed

Zoals u inmiddels misschien wel hebt gemerkt, komt er een hoop kijken bij het aanschaffen van een bed van Schramm en dat is ook niet zo gek. Uw nachtrust is per slot van rekening enorm belangrijk. Toch kan het maken van deze keuze soms overweldigend zijn. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet om u hierbij te helpen:

  1. Ga op zoek naar reviews. Dit kunt u doen door de website van Schramm zelf of een beddenwinkel te bezoeken. Hier vindt u vaak beoordelingen van andere klanten, die u een beter beeld geven van wat u kunt verwachten.
  2. Vraag eens rond bij mensen in uw omgeving. Misschien heeft iemand wel ervaring met een bed van Schramm. Dat kan enorm helpen!
  3. Koop nooit een bed zonder eerst een beddenwinkel te bezoeken. Het is belangrijk om het bed te kunnen voelen en in het echt te kunnen zien.
  4. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Stel al uw vragen aan een expert en laat weten wat uw eisen zijn.

Heeft u al deze tips gevolgd en gaat u binnenkort een bed van Schramm aanschaffen? Dan gaat u gegarandeerd genieten van een uitstekende nachtrust.