Vul jij onze vacature pedagogisch medewerker op?

Ben jij een duizendpoot die betrokken is bij de groei en voortgang van kinderen of mensen die minder makkelijk mee kunnen in de huidige maatschappij? Weet jij te verbinden? Het warmhouden van een ieder waarmee je contact hebt en zoek je naar een baan die iedere dag anders is? Dan is de vacature pedagogisch medewerker absoluut iets voor jou.

Jij bent de schakel tussen groeien, overwinnen en de toekomst voor kinderen en jongeren die niet op een andere manier mee kunnen draaien in de maatschappij. Meer dan dankbaar werk dus waar jij je echt voor inzet.

Natuurlijk vraagt je inzet ook dat je stressbestendig bent, tegen een stootje kunt en vooral flexibel bent als het gaat om contacten houden en beslissingen nemen. Je bent in staat om de juiste mensen te vinden en verbinden. Kortom, jij bent de schakel tussen achterstand en gelijkstand.

Een veelzijdige en uitdagende baan.

Het is absoluut een veelzijdige en uitdagende baan die je soms tot het uiterste drijft. Jij bent immers het eerste contact van ouders en specialisten en moet dingen voor elkaar krijgen. Waarbij het dus ook goed is dat je veerkracht toont en vooruit denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Maar na al je harde werk zien wat er bereikt is doet goed. Dat is de brandstof waarop jij echt kunt bouwen voor de volgende dag vol uitdagingen tot de doelen bereikt zijn en er ruimte is voor een volgende stap. Want ook loslaten en overdragen behoren tot jouw skills.

Kies dan voor maatschappelijk werk Amsterdam.

Als jij er klaar voor bent horen wij het graag. Kies jij voor maatschappelijk werk Amsterdam? Is dit de plek waar jij het verschil gaat maken en zorg draagt voor succes, groei en mogelijkheden. Dan past deze uitdaging je als gegoten en zorg je ook nog eens voor een positieve vibe.