Een sculptuur staat altijd goed in jouw woning

Als je op zoek gaat naar een uniek cadeau, dan kan een sculptuur een goede oplossing zijn. Deze beelden komen namelijk met veel verschillende toepassingen, waardoor er voor iedereen wel een kunstwerk te verkrijgen is. Of je nou voor een beeld voor binnen of buiten gaat, je bent verzekerd van de beste kwaliteit. Bij Artihove worden alle sculpturen met de hand gemaakt, waardoor er nooit twee dezelfde varianten te verkrijgen zijn. Hierdoor heb je een onderscheidend cadeau te pakken, welke aan ieder interieur toegevoegd kan worden.

Een sculptuur geeft ruimtelijkheid

Een sculptuur is een ruimtelijk kunstwerk wat onder de beeldhouwkunst valt. Deze is vormgegeven door een deel van het materiaal te verwijderen. Het wordt hierdoor dus niet gemodelleerd, maar juist vanuit een geheel teruggebracht naar een bepaald ontwerp. Van hieruit ontstaat een beweeglijk en abstract beeld, welke in meerdere formaten voor kan komen. Afhankelijk van de materialen die ervoor gebruikt zijn, krijg je ook altijd een andere kleur. Hierdoor is er voor ieder interieur een interessant kunstwerk te vinden en kun je ervoor zorgen dat jouw eigen huis of het huis van een ander.

Altijd een beeld dat past bij jouw meubelstukken

Een sculptuur valt onder de Living lijn. Deze beelden zijn namelijk kleiner dan bijvoorbeeld de bronzen beelden en kunnen op een tafel of kast geplaatst worden. Ook op de vensterbank doen deze beelden het vaak goed. In combinatie met de sculpturen kun je er ook voor kiezen om de meubelstukken in dezelfde stijl aan te schaffen. Zo maak je altijd een geheel van jouw woning, terwijl je daarbij altijd van unieke meubels en voorwerpen bent voorzien. Iedereen zal zijn ogen uit kijken als zij in jouw woning stappen.

Een speciaal cadeau voor iedere gelegenheid

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen is een sculptuur een mooi cadeau. Denk bijvoorbeeld ook aan bronzen beelden en sculpturen. De kunstwerken kunnen daarom ook voor speciale gelegenheden aangeschaft worden. Voor een huwelijk, afscheid, geboorte of zelfs als relatiegeschenk heb je een speciaal kunstwerk in het assortiment zitten. Als relatiegeschenk kun je voor een speciale klant of zakenrelatie een cadeau geven als blijk van waardering voor alle samenwerkingen die je tot nu toe al gedaan hebt. Ieder beeld brengt een andere symboliek met zich mee, waardoor je de boodschap goed over kunt brengen.

De persoonlijke boodschap in een beeld verwerkt

Kun je geen sculptuur vinden die geheel bij jouw wensen aansluit? Vraag dan een kunstwerk op maat aan en zorg dat jouw wensen terugkomen in het ontwerp van de kunstenaar. Je kunt hierbij zowel vertellen welke vorm het beeld moet hebben als de persoonlijke boodschap die het beeld over moet brengen. Zo voorkom je dat het uiteindelijk werk niet overeenkomt met wat jij voor ogen hebt en zorg je ervoor dat je een cadeau kunt geven waar over nagedacht is. Ga daarom aan de slag met het uitzoeken van jouw nieuwe kunstwerken en zorg ervoor dat deze geheel naar wens aangepast is. Iedereen zal versteld staan van jouw nieuwe kunstwerk in de woning.