Volg een massage opleiding

Ben je van plan om een eigen massage praktijk of wellness te beginnen? Dan is het belangrijk dat je ook echt weet wat je doet. Volg een massage opleiding via Anand.nl en je weet meteen hoe je iemand moet behandelen. Al vier jaar op rij zijn wij de beste opleider op het gebied van wellness massages. Onze leerzame opleidingen leren je precies hoe je iemand de beste massage kan geven. Wij zorgen ervoor dat je de perfecte sfeer voor je klanten neerzet en je ze verwent met een heerlijke massage op maat. Hierbij is er extra aandacht voor onze cursisten terwijl wij ze de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Leer verschillende massagetechnieken via Anand.nl

Bij ons wordt er voor elk type massage een aparte cursus gegeven. Zo gaat de volledige aandacht uit naar een bepaalde massagetechniek. De hele dag door volg je een praktijkcursus en aan het einde mag je deelnemen aan een praktijkexamen. Je kan tijdens dit examen laten zien dat je de geleerde massagetechniek ook echt beheerst. Als je slaagt voor het examen dan ontvang je van anand.nl een getuige schift. Je hebt zo echt een bewijs dat je een nieuwe massagetechniek beheerst. Uiteraard zijn deze geschifte erkend als je gaat solliciteren in een wellness center of als je gewoon je eigen massagesalon gaat beginnen.

Combineer een cursus ontspanningsmassage met een klassieke massage

Wil je beginnen met het volgen van een massage opleiding? Nou dan hebben we wel een tip voor je. Begin eerst met een cursus ontspanningsmassage. Dit duurt slechts een dag en je krijgt zo een idee wat het vak echt inhoudt. Daarna kan je verder op de materie ingaan door via Anand.nl een cursus ontspanningsmassage te volgen. Tijdens deze cursus leer je nog meer over de verschillende spiergroepen en het geven van een goede massage. Een klassieke massage cursus duurt echt twee complete dagen inclusief een praktijkexamen. Je bent dan een stuk verder in je studie om professionele massages te geven!

Schrijf je in voor een massage opleiding bij Anand.nl

Volg een massage opleiding via Anand.nl en ontdek online welke opleiding je aanspreekt. Meerdere keren per maand gaat er een opleiding van start. Het is zelfs mogelijk om eventueel een thuisstudie te volgen. Je hebt dan alleen een vrijwilliger nodig waar je de kneepjes van het vak op mag uitoefenen. Schakel gerust Anand.nl in als je een massage cursus wilt volgen. Dit is de beste plek om te leren masseren en je diensten als bijvoorbeeld schoonheidsspecialist wilt uitbreiden met massages.